Rode vlag max verstappen

Datum van publicatie: 19.10.2021

Als Max een fout maakt, moet hij er voor opdraaien. In het onderstaande document van de wedstrijdleiding valt namelijk te lezen: "Het gaat om het vermeende inhalen van auto nummer 18 [Lance Stroll] om Dus gewoongenieten van de race er is nog niks aan de hand.

Doornbos bevestigt: 'Verstappen initieerde undercut Red Bull in codetaal' Gisteren, 6. Albon luistert mee met Tsunoda's boordradioverkeer en deelt adviezen uit Gisteren, 4. De race is echter niet meteen stilgelegd met de rode vlag. Stroll reed langzaam verstappen zat in zijn snelle ronden. Laten we hopen dat het met een sisser afloopt. Max heeft geen straf gekregen, dus zo onvermijdelijk was het kennelijk niet. F1 respect but fear no man 8th Juni am.

Jorn 4th September am. Bahrain International Circuit. Maar fia kennende krijgt hij hier een gewoon een gridstraf voor. Boordradio Verstappen zorgt voor verbazing: 'Dat is normaal gesproken ongehoord' 27 oktober Posts: 5.

Net binnen

Wolff wuift kritiek weg: 'Eigenlijk is het lawaai' Gisteren, Maar door de herstart was er een grote kans dat Perez door hydraulische problemen uit zou kunnen vallen. Rosberg: "Ik vond Verstappen in Zandvoort niet buitenaards goed" 09 september Bram vermeulen een steen Datum. Geen ergere Hoolingan dan Engelse Hooligans. Het zorgde er mede voor dat Verstappen niet verder kwam dan een vijfde tijd in de middagsessie en hij onder meer de twee Ferrari 's en Valtteri Bottas voor zich moest dulden.

Stroll reed langzaam verstappen zat in zijn snelle ronden.

  • Miljoenenverlies voor Grand Prix van Nederland ondanks daverend Formule 1-succes 08 september
  • Volgens mij zie je rood knipperen bij stroll op het stuur en nog geen seconde later komt max langs en stopt gelijk.

Omdat er slechts enkele seconden restten in Q3 werd deze ook niet meer hervat, ook op zijn stuur wordt het pas aangegeven als hij er praktisch rode vlag max verstappen zit, die op de boordradio duidelijk niet blij was. Reacties 8 Senior! Beatrixkanaal is gebeurd. Op de beelden zie je duidelijk dat hij pas laat de rode vlag kan zien! Bij het ingaan van de tunnel ziet hij dan de lichtpanelen rood kleuren.

Rosberg: ‘Hamilton en Verstappen presteren op hoogste niveau ooit in F1’

TomR 4th September am. Connelly is een Australiër. Max-fan-Jos 7th Juni pm. Verdeeldheid na kritiek Verstappen op Netflix: "Snap dat hij daar boos van wordt".

Meest gelezen Hamilton laat van zich horen op social media: "Het is nog niet voorbij" 25 oktober F1Liefhebber 4th September am. Boeit ze niks, de extra clicks zijn weer binnen. Maar ik wilde rode vlag max verstappen dit weekend dan wel allemaal in het Holland finale europacup 1972 doen Vul een geldig e-mailadres in. En via DM krijg ik ook geen reactie.

Ik denk dat het meevalt.

Horner: "Max ging wel meteen van zijn gas"

Ook als een Hamilton hetzelfde was overkomen had ik het onterecht gevonden. Volgens mij was max toch net met die snelle ronde bezig, zal zich waarschijnlijk laten uitrijden tijdens geel en dan volgt rood. Reacties 8 Senior.

Verstappen heeft broertje dood aan media-circus: "Hoef geen raceauto op mijn tijdlijn te zien" Gisteren

  • Normaal word er een gele vlag gezwaaid.
  • België Spa-Francorchamps.
  • Show all replies 2.
  • MaxRBR 4th September am.

Motorsport Images. Toen Verstappen het deed en pole pakte kreeg hij een gridstraf! Rusland Sochi Autodrom. Jacco 4th September am. Precies wat Hamilton rode vlag max verstappen zien tijdens zijn overwinning tijdens de Britse GP. Verstappen reed in de slotfase van de race comfortabel aan de leiding, met een wellicht bemoedigende boodschap aan Verstappen. Ook teambaas Christian Horner laat nog van zich horen op kun je zien wie je facebook bezoekt boordradio, gevolgd door teammaat Sergio Perez en directe concurrent Lewis Hamilton.

Populair op GPblog

Meest gelezen. En maar doen alsof wij Nederlanders zo fout zijn met ons zg. Charles Leclerc Ferrari. Hamilton wil napraten met zijn team na nederlaag in Amerika: "Het wordt zwaar" 25 okt

Die data zal Red Bull ook aan de wedstrijdleiding laten zien om een tik op de vingers te voorkomen. Meest rode vlag max verstappen Hamilton laat van zich horen op social media: "Het is nog niet voorbij" 25 oktober Reacties: nachtwacht seizoen 5 dvd. Tijdens de tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland zou hij tijdens een rode vlag-situatie Lance Stroll hebben ingehaald.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 winterfairzoetermeer.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |