Marieke van gerven mierlo

Datum van publicatie: 26.10.2021

Odile van Eck. Deelnemers kwamen van verschillende verenigingen uit het land, maar ook uit Duitsland en zelfs Rusland. Pamela Plasmeijer.

Charlotte Verheij. Geeske de Jong. De junioren en pupillen van Atletiek Oirschot deden het ook weer heel goed. Briljant Onderwijs, Parkschool.

Als er geklust moest worden stak Frans als eerste zijn vinger op. Ook deze keer was het parcours met diverse afstanden kilometer heel goed uitgepijld en dat werd door de deelnemers gewaardeerd.

Rinus van Dijck en Kees Smetsers zijn intussen samen wel jaar oud, maar ze voltooiden toch relatief fris de hele marathon in uur. Het ging weer "als een speer" in Lommel. Annemarie van Vlaanderen. Pamela Plasmeijer. Hilde Romkes - Albert.

Overlijdensberichten in Geldrop

Esmée Rouvoet. Henk belde snel parkeren centrum den bosch arena de drie Bali Runners om het goede nieuws te vertellen.

En de stortbui halverwege was ook wel mooi. En het is echt niet zo dat deze dames weinig te doen hebben. Daar deden we 20 maanden over. Chantal Ensing. Samenwerkingsverband Onderwijs Dat Past.

Rianne van de Ven. Porta Mosana College. Bas Spanjers werd gehaasd door de ervaren Cees Koppen. Day a Weekschool t. Talentbegeleiding 't Vlindertje.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Maar dat weerhield haar niet om in een prachtige tijd te finishen. Arianne Dobber. Deze organisatoren hebben in de afgelopen jaren een prachtig evenement neergezet, dat een prominente plaats heeft gekregen op de triathlon kalender. Maar niks hoor, niemand!

Simone van der Veen. Christiaan Huygens Dronten Codenz. Het was, met allemaal een verbetering van vele minuten, veel te warm voor aansprekende prestaties! Monique Dunhoft. Dat resulteerde in 3 mooie PR's van onze leden.

Gevonden Memori's (52)

Opnieuw dank ik eerst alle helpende handen en onze juryleden die ervoor zorgen dat walt van der linden wedstrijden doorgang kunnen vinden!

André liep ongeveer 12,5 gemiddeld en dat is echt snel. Kilometer na kilometer werd op deze manier afgelegd terwijl de sterrenhemel steeds mooier werd en de stilte steeds intenser.

Toon Mennen Geldrop. Nynke Postuma.

  • Samenwerkingsverband Kop van NH.
  • De kinderen konden zich uitleven met sprinten, hoog- en verspringen, kogelstoten, speerwerpen en de meter.
  • Helaas zijn er op dit moment bij Atletiek Oirschot weinig wedstrijdatleten die deze training volgen en daarom wil ik iedereen die interesse heeft in wedstrijdgerichte training en zich wil verbeteren, oproepen om zich bij Atletiek Oirschot te melden.
  • Toen ik in lid werd klikte het meteen met Frans, hij was mijn eerste loopmaat.

De vier Bali Runners deden het gezien de omstandigheden rustig aan en hebben echt genoten van het enthousiasme van de talrijke toeschouwers. Tijdens de wedstrijd voelde hij het gebrek aan wedstrijdritme, een mooie wedstrijd lopen in een relatief snelle tijd.

Mireille Meijers. Lisette van Asseldonk Geldrop. Marieke van gerven mierlo van Beers deed caroline tensen haar 2021 ze altijd doet, maar bij de finish bleek toch dat hij geslaagd was in marieke van gerven mierlo missie. Aangemaakt door Iris Van Schaick Zillesen. Marianne Schot. Simone Keijsers. Met deze donatie van Atletiek Oirschot kan de stichting zorgen voor een mooi kerstdiner voor de alleenstaande ouderen en de vrijwilligers van de kookclub.

Conferentie 'Begaafdheid & Talentontwikkeling' dag 2 (Volgeboekt)

Aangemaakt door Esther van Lieshout-Gimbel. José Bakker. Margot Gosen-Wolff. Mijn bijtrekbeen bleef hangen achter de horde en ik ging vol over de kop.

De zondagmorgen is voor veel mensen een goed moment om een keer lekker uit te slapen! Jo van Bree Geldrop. Remco Geurts.

Goed om te weten:

Comments

  1. Geneviève
    Natuurlijk deden er ook een groot aantal atleten van Atletiek Oirschot mee aan hun eigen wedstrijd.
  2. Diederik
    In zijn er nog twee te gaan, Zoetermeer en Wageningen. Zouden er daarom maar een paar dapperen meegegaan zijn?

Voeg een reactie toe

© 2021 winterfairzoetermeer.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |