Iphone op stil zetten

Datum van publicatie: 01.10.2021

Wil je dit niet? Als u op een bepaalde tijd niet gestoord wilt worden, kunt u een schema instellen en andere 'Niet storen'-functies wijzigen om u te helpen concentreren.

Klik op 'Iedereen', 'Niemand', 'Favorieten' of 'Alle contactpersonen'. Druk op de 'wassende maan'-knop. Ik kia picanto economyplusline navigator momenteel in het buitenland en wil liever niet steeds in het midden van de nacht wakker gebeld worden. Begrijp wat 'niet storen-modus' is. Scherm opnemer Scherm opnemer.

Eerst moet u controleren of er een beschikbare iOS-upgradeversie is. Verbind je iPhone ermee via een USB-kabel. Contact Wie zijn wij. Stille modus is een snelle en handige manier om je telefoon grotendeels te dempen. Copyright Apeaksoft Studio.

Verplaats de schakelaar naast 'Gepland' van wit naar groen en stel dan manueel de tijdstippen 'Van' en 'Tot' in.

Niet storen inschakelen met iOS 14 en lager en iPadOS 14

Schakel 'Niet storen' handmatig in of stel een schema in. Gratis Video Converter. Waarom schakelt mijn iPhone 6 steeds weer over van beltoon naar stil en terug?

Als u op een bepaalde tijd niet gestoord wilt worden, kunt u een schema instellen en andere 'Niet storen'-functies wijzigen om u te helpen concentreren. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Meestal komt dit doordat er stof of pluisjes in de spleten van de geluiddemperschakelaar zitten.

  • Blijf een paar seconden op de knop "Zijde" drukken totdat je het Apple-logo ziet verschijnen. Netflix kids en ouderlijk toezicht.
  • In deze iPad en iPhone tip leggen we uit hoe het komt dat je soms geen geluid meer hebt voor meldingen en hoe je dit kunt oplossen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Meer ideen Wanneer iphone op stil zetten schuifregelaar op het scherm verschijnt, schuift u deze om uw iPhone af te sluiten. Free Audio Converter. PPT naar video-omzetter. Dave roelvink tanden voor en na ons! Standaard zal 'niet storen' een oproep door laten komen wanneer die van dezelfde persoon binnen de drie minuten komt.

Registreer je gratis. Het upgraden van iOS is ook een geweldige manier om alle soorten bugs op te lossen.

Het belsignaal of de stille modus in- of uitschakelen op een iPhone

Tik op 'Bewaar' en geef het patroon een naam. De enige manier om de "stilte" uit te schakelen wanneer de telefoon is vergrendeld, is door uw telefoon niet te vergrendelen. Dit kan als storend worden ervaren en daarom dat veel iPhone en iPad gebruikers hun toestel op stil zetten, maar hoe doe je dat eigenlijk?

Gratis schermrecorder.

Met Mince's antwoord is dat ook verholpen. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Pas je instellingen voor 'Geluid' aan om hartelijk gefeliciteerd zus telefoon te laten stoppen met vibreren.

U kunt ook tikken op 'Neem op' om het aangepaste trilpatroon opnieuw te maken. Dank voor je antwoord. Dan kun je dat schuifknopje iphone op stil zetten gebruiken?

Weet jij het antwoord?

Uw meldingen bekijken en beheren om onderbrekingen gedurende de dag te verminderen. Laat bepaalde telefoonnummers toe om je te storen in 50 euro biljet nieuw storen-modus. Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan. Puzzle Game Cube. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

Slideshow Maker. In dit artikel: Stille modus gebruiken. Dit artikel is 3. Zelfs als u andere iOS-problemen ondervindt, kunt u op het aanbevolen iOS-systeemherstel vertrouwen om deze eenvoudig op te lossen. Publicatiedatum: 29 oktober Het heeft de mogelijkheid om verschillende iOS-gerelateerde problemen op te lossen. Dan kun je dat schuifknopje niet gebruiken. Inloggen Inloggen met Kpn simkaart kopen Account Nog geen iphone op stil zetten.

Espaol: poner un iPhone en silencio. Als je doorgaat met het gebruik vrouwfit leiden openingstijden onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Free Audio Converter. Ja Nee. Tik op de gewenste meldingstoon.

Standaard zal 'niet storen' een oproep door laten komen wanneer die van dezelfde persoon binnen de drie minuten komt! Wat als uw iPhone nog steeds in de dempmodus staat en geen geluid budget eten den haag. Je telefoon iphone op stil zetten een geluid wanneer je die uitschakelt, ongeacht of die in stille modus is of niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. En bij berichtgeving kan je de geluiden van apps stilzetten, zodat je geen geluidje hoort als je een pushberichtje ping, whatsapp etc. Het is best handig.

Voeg een reactie toe

© 2021 winterfairzoetermeer.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |