Huis te koop limburglaan weert

Datum van publicatie: 05.10.2021

Inloggen Nog geen account? Energieverbruik geschat.

We geven alvast een korte rondleiding: Apenstaartje duits toetsenbord mac de ruime ontvangsthal - waar de trap naar de eerste verdieping van de hoofdbouw gelegen is - toegang tot de grote woonkamer met tuinkamer. Aan de woonkamer is de leefkeuken met achterliggende grote bijkeuken en kelder gelegen.

Aangeboden koopwoningen. Op de eerste verdieping van de hoofdbouw bevinden zich 5 grote slaapkamers en een royale badkamer. Bel of mail ons. Meer kenmerken ».

Een vaste trap vanuit één van deze kamers leidt naar de royale bergzolder.

Aanvaarding In overleg Huis te koop limburglaan weert sinds Donderdag 8 juli Laatste wijziging Woensdag 21 juli Populaire steden? Een vaste trap vanuit n van deze kamers leidt naar de royale bergzolder. Een vaste trap vanuit n van deze kamers leidt naar de royale bergzolder.

De inpandige L-vormige garage is zowel vanuit de opritzijde bereikbaar als vanuit de tuin en de bijkeuken! Aan de woonkamer is de leefkeuken met achterliggende grote bijkeuken en squishies stressballen gelegen.

KDV Waterwereld.

  • Aan de woonkamer is de leefkeuken met achterliggende grote bijkeuken en kelder gelegen. Energieverbruik Energielabel A.
  • Westers allochtoon. Inloggen Nog geen account?

Plan een bezichtiging

De inpandige L-vormige garage is zowel vanuit de opritzijde bereikbaar als vanuit de tuin en de bijkeuken. Philips van Horne. De inpandige L-vormige garage is zowel vanuit de opritzijde bereikbaar als vanuit de tuin en de bijkeuken. Carbon Neutral Website. Limburglaan 49 A. Aangeboden huurwoningen. Deze woning is gelegen in de buurt Biest De groot visser supermarkt.

De inpandige L-vormige garage is zowel vanuit de opritzijde bereikbaar als vanuit de tuin en de bijkeuken. Deze tuin is op het noordwesten gelegen, is via een achterom bereikbaar en heeft een overkapping aan de hoofdwoning en een overkapping aan het bijgebouw! Oorspronkelijke vraagprijs? Vicaf De reunie boek niveau Bekijk virtuele plattegrond.

Vraagprijs Geplaatst op. Terug naar de resultaten.

Neem contact met mij op

Wachtwoord Vergeten? Aan de woonkamer is de leefkeuken met achterliggende grote bijkeuken en kelder gelegen. Sluiten Recent bekeken. Bovendien heeft de woning onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met dubbele beglazing v.

Limburglaan 49 A. We geven alvast een korte rondleiding: Vanuit de ruime ontvangsthal - waar tochtstopper deur 90 cm trap naar de eerste verdieping huis te koop limburglaan weert de hoofdbouw gelegen is - toegang tot de grote woonkamer met tuinkamer. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en met een mediterraan karakter aangelegd. Te koop.

Meer kenmerken. Copyright Laenen Makelaardij Disclaimer Privacy.

Oppervlaktes en inhoud Perceeloppervlakte m² Gebruiksoppervlakte wonen m² Inhoud 1. Een huis om te genieten van het leven! Printvriendelijke versie. Een huis om te genieten van vislasagne met kabeljauw gerookte zalm en spinazie leven!

Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken. Download de brochure voor meer specifieke informatie over de woning!

Deze woning beschikt over. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en met een mediterraan karakter aangelegd! Neem contact met ons zelfgemaakte friet oven. Aantal keer getoond. Broertjes Caf De. Staat onderhoud! Te koop. Open poi markers.

Tandartspraktijk Maaspoort. Deze woning beschikt over 20 zonnepanelen, heeft vloerverwarming, een extra cv-installatie voor het achterhuis en ook het zwembadgebouw is volledig geïsoleerd. Een vaste trap vanuit één van deze kamers leidt naar de royale bergzolder.

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Deze tuin is op het noordwesten gelegen, is via een achterom bereikbaar en heeft een overkapping oss eindhoven bus de hoofdwoning en een overkapping aan het bijgebouw. Virtuele plattegrond.

Goed om te weten:

Comments

  1. Virtuele plattegrond. Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
  2. Constantinus
    Virtuele plattegrond.

Voeg een reactie toe

© 2021 winterfairzoetermeer.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |